Forever

Thursday, 28 April 2011

hari ni hari terakhir kat JKR..

salam semua...aku nk cite la...
hari ni hari yg last aku keja kat JKR ni..
aku syg la org2 kuat ni...
terutamanya KAK E, KAK DI, KAK ANNA, ABG SYED
dan lain2..
huhuhuhuhuhu...

tp xpe...nnt aku g sana lg...kalo rindu la..hahah
pas ni aku kena balik ipoh 3mei ni..
aku g sana utk laksanakn 'short sem' aku ni...
hmmm....
harap2nya aku boleh wt n fokus kat hadapan
dan maju ke masa hadapan...
dptkn result yg gempak n mellleeettoooppp!!
chaaaiiiyyyooookkk!!!

*pesanan : doakan la kejayaan aku ni... =)

Sunday, 17 April 2011

besday mat kambing..

hai semua..nk cita psl kwn aku ni..
kwn yg gila2 n kelakar
dia ni mmg lucu
n dipnggil mat kambing!
hahahaha..



hepy besday mat kambing yg tua2
yg ke-22...

muhamad aslam bin muhammad asri
hehe..
jgn marah ye..
sbgai kwn baik kmu gak,aslam...
moga berjaya dlm hidup
dan 
moga berbahagia di samping keluarga
dan
nur atiya bt mohd sati...
weee....

Thursday, 14 April 2011

tlg fhm perasaan ini...


salam semua..nk kongsi lagu ni..
bukan pa,aku nk korang fhm lagu ni..
lagu ni kwn aku bg...
sedih wooo.....


lagunya di saat aku mencintaimu
harap korang phm lagu ni..
aku rasa bersalah trhadap seseorng ni...
pesanan: harap suka lgu ni ya..

Monday, 11 April 2011

rindu seseorang....

salam semua..aku nk cerita sikit..
bahawa aku rindu org2 yg aku kasihi...
hehe..tgok la sendiri...


AQIEL AR-RAYYAN


NUR ALYA AQILAH


MUHAMMAD FAIEZ....

alamak..terlebih sudahhh..hahaha
tp..
mmg btul aku rindu diorg nih..
terutamanya 
MUHAMMAD FAIEZ ni....

hehehehe.....

Sunday, 10 April 2011

besday gurl yg ke-4!!!


hye...aku nk cita pasal sarah ni..
8 April tu besday anak sedara yg degil ni..huhu
namanya ADRIANNA MAISARAH..
dh masuk 4 tahun pon..



gmbr kat atas yg terbaru nih..huhu
moga sarah jadi anak yg berbakti kpd mama abah dia,
jgn degil ya..
dengar cakap org tua2(trmasuk la aku la..huhu)..
dan
ceria selalu!!
(^_^)

happy besday kak SARAH....

Thursday, 7 April 2011

tinggal 3minggu lg..

xlama lg aku nk abih praktikal ni kat JKR...
tp aku berat hati la...diorg baik sesgt dgn aku..
trutamanya kak ANNA,kak E,kak DI n lain2 la..
yela...bukan pe,diorg baik dgn aku.....
contohnya diorg ajak g mkn2,
shopping(time rehat k..bkn ponteng..hehe), 
belanje atin gak..hehe
n diorg sporting gak..
SPORTING HAMPEHH....
pastu HCM-Molek JV pulak...
abg YUSRI,abg ARIZAN dan kak NAD yg besh...!!
thnks kpada diorg nih....
cz bnyk bantu aku mcm2 dlm JKR n HCM-Molek JV

JASAMU DIKENANG.........(^_^)

pesanan: sedih pulak...tp xpe..insyaAllah,kita pasti bertemu lg...

jum layan lagu ni..




relax sudah...hehe

good morning...

hari ni aku nk cerita sikit pasal smlm..smlm aku tgok tv..citanya 'Bersamanu'..
kisahnya sedih sgt..smlm aku hampir2 nk nangis...kesian adik tu..
adik tu sakit kanser saraf n berumur 15 tahun pada tahun ni..
besar perut dia tu..cm buah kelapa..aku sian sgt dgn adik ni..
td aku try cari kat utube..tp cm xde la..mybe pihak tv3 xmsukkan kot..
tp xpe..nnt aku dpt aku masukkan k...
mari la kita sama2 baca yassin utk arwah MOHD NUR HAKIM..
moga arwah bersemadi di sana dgn makhluk2 yg beriman n bertakwa...

AL-FATIHAH..


Wednesday, 6 April 2011

bermulanya kehidupan ku ini.....

assalamualaikum wbt...
nama aku fatin fazleena..panggil aje fatin or aten..huhu..dan berumur ??(agak2 la bpe ek..?)huhu..
alhamdulillah..
aku dh ade blog sendiri..dlu ade la nk wat blog sndiri tp aku mana ade masa nk wat ni...
tapi aku rajin baca blog kekawan...hehe..dh la aku xreti wat blog cm ni...huhu..
dan kwn ni tlg aku wat blog nih..MUHAIMIN tu..timaseh ye MUHAIMIN ekkk....jasamu dikenang!hehehe..
dan sentiasa la ikut diari aku ye...
NANTIKANNYA..... =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

poSt yg tErbAik...

 
Copyright© All Rights Reserved namaakufaten.blogspot.com
Cool Yellow Outer Glow Pointer